Basisinformatie
Bedrijfsnaam:
Vanjoin Group
Type Business:
Fabrikant
Exporteur
Merken:
Vanjoin
Aantal werknemers:
108~115 mensen
Jaarlijkse omzet:
US$ 1500 - US$ 2000
Opgericht Jaar:
2006
Export pct:
70% - 80%
Fabrieksinformatie
Grote Markt:
Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Beschrijving bedrijf

VANJOIN GROEPEER me (Voorraadcode: 872315) is een high-tech bouwmateriaalbedrijf gespecialiseerd in R&D, productie, verkoop en internationaal van nieuwe energy-saving bouwmaterialen, met inbegrip van de geprefabriceerde panelen van de sandwichmuur, muurpaneel dat machines, en zachte keramische tegels, enz. maakt. Wij worden gevestigd in Wuhan-Stad, Hubei-Provincie met productiebasis in Economische de Ontwikkelingsstreek van Jingshan.

 

Wij zijn gespecialiseerd in de productie van diverse energy-saving lichtgewichtmuurmaterialen die voor bouw en decoratie worden toegepast; De sandwichpanelen van de Vanjoin zijn de lichtgewichtsamenstelling met eigenschappen van energy-saving, lichtgewicht, geluidsisolatie, waterbewijs, brandbewijs, ruimtebesparend, en snelle bouwtijd, enz.

 

Het wordt nu wijd etc. toegepast op muurmaterialen van diverse hoge en lage bouw zoals hotels, bureaugebouwen, scholen, workshops, woonplaatsen. Hoge trekt de prestaties-prijs verhouding van onze producten veel over de hele wereld klanten aan. Vanjoin heeft het moderne mechanisme van het ondernemingsbeheer, administratieve deskundigen, wetenschappelijk besluitsysteem, perfecte kwaliteitscontrole, flexibel beheersysteem, wat de uncreasing ontwikkeling van Vanjoin verbeteren.

 

Wij bezitten nu een fabriek met meer dan 50.000 m2, en onze producten zijn gediplomeerd door Ce, BV, SGS, ISO9001 & 14000 certificaten die geweest, in vele binnenlandse belangrijke de bouw projecten toegepast en heeft wijd uitgevoerd naar de V.A.E, Saudi-Arabië, Qatar, Iran, Irak, Bahrein, Rusland, Cyprus, Spanje, Portugal, Zweden, Egypte, Zuid-Afrika, Nigeria, Kenia, Oeganda, Australië, Korea, de Maldiven, India, Indonesië, Brunei, Thailand, Brazilië, Chili, Bolivië, Colombia, Panama, St.Vincent en Grenadine, enz.

 

Wij zijn één van de tak van de Groep van Hubei Vanjoin die de Invoer & de Uitvoer van 5 dochterondernemingenwuhan Vanjoin Uitwisselend Co., Ltd bezit, Hubei Vanjoin die Co., Ltd, Nieuw Materieel Co. van Vanjoin (Wuhan) bouwen, Ltd, de Hardwarehulpmiddelen die van Xuzhou Vanjoin Co., Ltd, Licht de Industrieco. van Vanjoin, Ltd, en 1 tak in het buitenland SFBL Bouwbedrijf (Hongkong) vervaardigen. Zij allen breiden zich op een snelle manier uit. Trots, is Vanjoin een deel van Chinese Federatie Overzee, en de ondervoorzitter van Jiangsu-de Handel van de Provinciekamer met bureaus in de havens van Shanghai, Qingdao, Tianjin, Shenzhen, en Doubai.  

 

Vanjoin is een veelbelovend en gediversifieerd groeperend bedrijf, volledig van kracht en vooruitzicht. Met meer dan 300 werknemers, met inbegrip van 2 PHD gediplomeerden, 12 Hoofdgediplomeerden, en ander personeel de van wie graad allen boven ondergeschikte universiteit is, is Vanjoin een productie en een handelsmaatschappij die grote overeenkomst van talenten op hoog niveau bezit. Zich specialiseert in het ontwerp, de productie, de handel en het vervoer, is Vanjoin een uitvoerig bedrijf met uitstekend vooruitzicht. Voorts is de jaarlijkse de invoer en de uitvoeropkomst die van de Invoer en de Uitvoer van Wuhan Vanjoin Co., Ltd uitwisselen meer dan 18 miljoen Amerikaanse dollars.

 

Weef uw droom &Build ons geboorteland! Vanjoin zou tot een nieuwe schittering samen met elke één van u, onze geliefde klant en vriend willen leiden!

Certificaat
Standaard: CE Aantal: CE201322501 Uitgiftedatum: 2013-06-07
Standaard: ISO Aantal: 02613Q20316ROS Uitgiftedatum: 2016-06-21 Vervaldatum: 2017-05-20
Wij moeten hier de hele dag helpen, elke dag.
Geef ons een vraag bij
0086-27-82801008
Thuis
Alle producten
Ongeveer ons
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Veranderingstaal